Borås körfest 2023

Nu planerar vi Borås Körfest 2023. Det blir ännu mer i år! Sensus studieförbund driver körprojektet, Väven. Borås folkhögskolas körer är delaktiga. Jag är konstnärlig ledare. I det skapar vi en körföreställning där vi genom sånger i både solo- och körformat och berättelser lyfter fram människorna i textilens produktion från 1700-talet fram tills nu. Vi vill lyfta fram människornas betydelse i textilproduktionen i Alingsås, Borås och Sjuhäradsbyggen. Läs mer om våra grymma musiker, spelplan och övriga arrangemang. Det blir en massa ståhej, vi lovar! 

Körerna Gaudium och Vida Världen kommer vara huvudkörer. Vill du vara med eller veta mer om körerna? Hör av dig till charlotte.brorsson.trell@borasfhsk.se.

Håll utkik och välkommen!
Charlotte Brorsson Trell

Anmäl Dig till körsång

Vida världen

Särkild kurs på Borås Folkhögskola. Du får en introduktion i körsångens magiska värld och ta del av olika genrer, allt från pop och klassiskt till folkmusik från hela världen. Inga förkunskaper krävs. För mer information och anmälan klicka här!

Gaudium

Särskild kurs på Borås Folkhögskola inriktning klassisk körsång. Förkunskaper krävs. För mer information och anmälan klicka här!