Hela Västra Götaland sjunger!

Vill Du uppleva körsången när den är som bäst? 500 sångare på scen? Anmäl Dig till körsång nu! Jag lovar Dig att Dina energidepåer fylls till brädden! 
Läs noga nu!!! 

I höst bjuder jag med alla körsångare i Gaudium, Inspirakören, Vida Världen och tisdagskören på Hemgården till Vara konserthus den 10 november. Där sjunger vi tillsammans med hundratals andra körsångare i projektet Hela Västra Götaland sjunger. 500 körsångare på scen! Wow!!!

Vi använder oss av appen We are voice. 

Anmäl Dig till kören som passar Dig nu!!!  

Gaudium

Kören på kvällstid för Dig med mycket sånglust och tidigare erfarenhet av körsång. För mer information och anmälan klicka här!

Kör på Hemgården i Borås

Kören på dagtid för Dig som är nybörjare, vill lära Dig mer om körsång och bli påfylld av härlig positiv energi. För mer information och anmälan klicka här!

Inspirakören

Kören på dagtid för Dig som är senior, gillar att framträda och vill bli påfylld av körsångens härliga positiva energi. För mer information och anmälan klicka här!

Vida världen

Kören på kvällstid för Dig som tycker om att sjunga sånger från olika länder, på olika språk och genom körsången vill vara med och ena boråsarna. För mer information och anmälan klicka här!