Kören för Dig med körvana

Du kanske har sjungit i Joyvoice eller annan kör för nybörjare och söker utmaning. Då kan detta vara kören för Dig!

Kören sjunger en blandad repertoar i flera stämmor. Kören sjunger både i helkör och i mindre ensembler. Antagning sker i form av en mindre intervju. Inget att vara nervös över! :-) Eftersom kören arbetar med det sceniska och musikaliska uttrycket, så ligger en del av instuderingen på körsångaren själv. Till hjälp i instuderingsarbetet finns två digitala verktyg. Där får man tillgång till digitala noter och inspelade stämmor 1. appen we are voice 2. Scorx.org  Du behöver tillgång till smartphone eller surfplatta och/eller dator. 

Plats: Hemgården/Allégården, södra torget, Österlånggatan 57, 503 37 Borås

Tid: Söndagar 17.00-19.30  Start: 23 augusti. Avslutning: 8 dec 

Antal tillfällen inkl konserter: 13 st. 

Kostnad: 1450 kr per termin, samt medlemskap i föreningen Vida Världen 100 kr per kalanderår.

Gaudium-scenisk kör

I höst händer många spännande saker. Kören vill genom sin körsång bidra till det goda i samhället och som ett led i det, gör kören i oktober en konsert med syftet att samla in pengar till bröstcancerfonden. Konserten genomförs i samarbete med Sensus och Bröstcancerföreningen Viola i Borås. Vi avslutar terminen med en supermaffig julkonsert med Anna-Lotta Larsson i Gustav Adolfs kyrkan ti 8 december tillsammans med 4 andra körer.

Covid 19-anpassning: I höst är antalet pga Covid 19 begränsat. Plats för 20 sångare vad gäller fysiskt deltagande. Vi repar dessutom i en större lokal Allégården/Hemgården i centrala Borås med möjlighet att hålla distans. Deltagande genom zoom erbjuds sångare som är i risk grupp samt vid sjukdom. Välgörenhetskonserten kan komma att genomföras digitalt pga restriktioner. Även längd på repetitioner kan komma att påverkas. I höst krävs en mycket flexibel inställning av oss alla!

  • Hulud skolkörs traditionella julkonsert i Rydboholms kyrka.
  • Borhults lada 24 aug 2018
  • Krogshow på Lundskullegården i Kinnarumma maj 2018. Minglet innan.
  • Borhults lada 24 aug 2018
  • Krogshow på Lundskullegården i Kinnarumma maj 2018. Våra gäster.
  • Julkonsert i Rydboholms kyrka december 2017.
  • Julkonsert i Rydboholms kyrka december 2017. Genrep.
  • Julkonsert i Rydboholms kyrka december 2017.

Vill du till ett rabatterat pris koppla på sångcoaching?

Anmäl Dig till Körsång PLUS sångcoaching. Sångkurs, lektioner enskilda eller delade med kompis, Du väljer och Du får Gaudiumrabatt på 20%! Mer information om sångcoaching klicka här!
Kostnad:
 ca 1450 kr PLUS 20% på Ditt val.

Anmäl dig här!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.